Sleutelbeheer tot 24/7

Ontzorg jezelf met ons professionele sleutelbeheer voor je vakantiewoning in Spanje! Wij bieden een betrouwbare oplossing voor huiseigenaren die op afstand hun woning beheren. Met ons servicepakket zorgen wij voor veilige opslag en doelgerichte overhandiging van sleutels aan gasten of aan jezelf wanneer de sleutel niet direct beschikbaar is. Geniet van gemoedsrust, wetende dat jouw eigendom in goede handen is. Vertrouw op onze deskundigheid voor efficiënt sleutelbeheer, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is – een zorgeloze vakantie-ervaring voor jou, je gezin en/of je gasten. Maak het beheren van je vakantiewoning eenvoudig en stressvrij met onze sleutelservice!


Investeer in je gemoedsrust

Verhoog de veiligheid van je woning in jouw afwezigheid met onze woningveiligheidsinspectie! Standaard voeren wij elke maand een controle uit in en rondom jouw woning. We letten op schade, testen de elektra en waterleidingen (spoelen de wc, wasbakken, etc.), en zorgen voor jouw gemoedsrust bij terugkomst. Mocht er iets aan de hand zijn, ontvang je een gedetailleerde beschrijving met aanbevelingen. Bescherm jezelf, je gezin en je eigendom. Plan vandaag nog een woningveiligheidsinspectie en investeer in gemoedsrust. Veiligheid voor het hele jaar!

Tuin en zwembadonderhoud

Geniet onbezorgd van jouw vakantiehuis in Spanje met onze professionele tuin- en zwembadonderhoudsdienst bij afwezigheid! Terwijl jij in Nederland of ergens anders bent, zorgen wij voor het welzijn van jouw tuin en zwembad. Van regelmatig snoeien en bewateren tot het handhaven van de zwembadkwaliteit, staan wij paraat om alles in topconditie te houden. Voorkom onaangename verrassingen bij terugkomst en vertrouw op onze expertise voor een weelderige tuin en een sprankelend zwembad. Maak jouw vakantie compleet met zorgeloos onderhoud. Jouw stukje paradijs blijft in perfecte staat, zelfs als je er niet bent!


Ongedierte bestrijding

Geniet zorgeloos van je vakantiewoning in het prachtige Spanje met onze optionele ongediertebestrijdingsdiensten! Laat vervelende bezoekers geen spelbreker zijn tijdens je ontspannen verblijf. Ons professionele team staat paraat om discreet en effectief ongedierte te bestrijden daar waar nodig, zodat jij ongestoord kunt genieten van het mediterrane leven. Voorkom onaangename verrassingen en kies voor een aangename vakantie-ervaring. Met onze optionele ongediertebestrijdingsservice ben je verzekerd van een onbezorgd en comfortabel verblijf in je Spaanse paradijs. Maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring, zonder ongewenste gasten!


Schoon huis en bedlinnen

Geniet van een vlekkeloos verblijf in je vakantiewoning in Spanje met onze uitstekende schoonmaakservice! Ons toegewijde team staat garant voor een grondige en professionele reiniging, zodat jij zorgeloos kunt ontspannen. Van fris beddengoed tot sprankelend schone badkamers, wij streven naar perfectie in elk detail. Laat het poetswerk aan ons over, zodat jij meer tijd hebt om van het Spaanse leven te genieten. Boek vandaag nog onze schoonmaakservice en ervaar een onberispelijke vakantiewoning bij elke aankomst. Jouw comfort is onze prioriteit!


Oeps, klusjes!

Er gaat altijd wel iets kapot, wordt lelijk of werkt even niet naar behoren, wij kunnen je daarbij helpen als het gaat om kleine klusbehoeften. Of het nu gaat om kitrandjes, verven, Electra, verlichting, loodgieterswerk of timmerwerk, wij doen dit soort klusjes efficient en snel. Als je zelf beperkt in Spanje woont, wordt je na oplevering van de werkzaamheden ook digitaal hierover geïnformeerd. Elke klus is anders en vraagt om een andere benadering.  Je woning zal altijd klaar zijn als je er weer intrekt!