Wij, Roland en Chantal Gort, zijn gepassioneerde Nederlanders die de sprong naar Spanje hebben gewaagd, delen met trots ons verhaal als eigenaren van Casa Comfort Service. Onze reis van Nederland naar het zonnige Spanje was meer dan een verandering van locatie; het was een diepgaande transformatie van levensstijl.

In ons dagelijks leven staan wij aan het roer van Casa Comfort Service, waar we met toewijding hoogwaardige diensten leveren aan expats en vakantiegangers. Ons bedrijf weerspiegelt niet alleen onze professionaliteit, maar ook onze passie voor het creëren van een comfortabele en zorgeloze omgeving voor onze klanten.

Wij spreken vloeiend Nederlands en Engels, waardoor wij een betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor een diverse groep klanten. Hoewel ons Spaans wellicht matig is, zetten wij ons in om de lokale cultuur en gemeenschap te omarmen. Het is deze unieke combinatie van internationale flair en lokale betrokkenheid die Casa Comfort Service onderscheidt.

In de glooiende heuvels van Spanje, waar de zon altijd schijnt en de mediterrane bries de dagen verfraait, dragen wij de verantwoordelijkheid voor sleutelbeheer, schoonmaak, tuinonderhoud, zwembadonderhoud en diverse klusjes in en rondom het huis. Onze dienstverlening gaat verder dan functionaliteit; het draagt bij aan de algehele levenskwaliteit van onze gewaardeerde klanten.

Of het nu gaat om het verwelkomen van nieuwe bewoners, het verzorgen van weelderige tuinen of het oplossen van kleine huishoudelijke problemen, wij zijn de stille krachten achter de Spaanse villa's en huizen die we bedienen. Casa Comfort Service is niet alleen ons bedrijf; het is een uitbreiding van onze warme, gastvrije persoonlijkheden, waarbij we elke dag een stukje Nederland naar het prachtige Spanje brengen.

 

Heb je nog vragen, wil je verder informatie ontvangen of heb je nog suggesties voor ons, laat het ons weten.