Wie zijn Roland en Chantal Gort?

 

Wij, Roland en Chantal Gort, zijn de drijvende krachten achter Casa Comfort Service Spain. Per 1 maart 2024 hebben wij de stap gewaagd en zijn we zelf geëmigreerd naar het prachtige Spanje, in de buurt van Alzira. Met onze persoonlijke ervaring en passie voor het Spaanse leven, zijn we perfect gepositioneerd om huiseigenaren te adviseren, te ondersteunen bij het beheren en verhuren van hun woningen.

 

Wij brengen een schat aan ervaring mee op het gebied van vastgoedbeheer en gastvrijheid. Roland heeft jarenlange ervaring in de klant gerichte oplossingen in de breedste zin van het woord, waardoor hij perfect in staat is om kleine reparaties en inspecties met vakmanschap uit te voeren en of advies te geven. Chantal heeft een achtergrond in de makelaardij, klantrelaties en service management, wat haar uitstekend geschikt maakt voor het coördineren van gastontvangst en schoonmaakdiensten.

 

Ons besluit om te emigreren kwam voort uit een diepe liefde voor de Spaanse cultuur, het klimaat en de ontspannen levensstijl. Deze liefde en toewijding willen we delen met onze klanten. Door onze lokale aanwezigheid kunnen we snel en efficiënt inspelen op de behoeften van huiseigenaren, of het nu gaat om advies, doorverwijzingen naar derde, sleutelbeheer, onderhoud, of verhuurservices.

 

Wij begrijpen als geen ander de uitdagingen en zorgen die komen kijken bij het beheren van een woning op afstand. Daarom bieden wij een persoonlijk en toegewijd servicepakket aan, waarbij klanttevredenheid en gemoedsrust centraal staan. Ons motto? "Wij behandelen uw woning alsof het de onze is."

 

Met ons aan je zijde, ben je verzekerd van betrouwbare, professionele en hartelijke ondersteuning voor jouw woning in Spanje. Casa Comfort Service Spain is jouw partner voor een zorgeloos verblijf en wellicht verhuurervaring.

 

Heb je nog vragen, wil je verder informatie ontvangen of heb je nog suggesties voor ons, laat het ons weten.