Bij Casa Comfort Service Spain geloven we in het ontzorgen van huiseigenaren en het creëren van zorgeloze verhuurervaringen. Onze visie is om een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die een huis heeft gekocht in Spanje maar er niet permanent woont. We begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het beheer van een woning op afstand en bieden daarom een uitgebreid scala aan diensten aan.

 

Onze sleutelbeheer- en huisinspectieservices zorgen ervoor dat je woning altijd in goede staat verkeert, zelfs wanneer je er zelf niet bent. Daarnaast bieden we essentiële diensten zoals kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Voor huiseigenaren die hun woning willen verhuren tijdens hun afwezigheid, gaan we nog een stap verder. We verwelkomen je gasten, voeren een grondige inspectie uit bij vertrek, zorgen voor een professionele schoonmaak en verzorgen het linnengoed.

 

Bij Casa Comfort Service Spain staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om jouw woning met dezelfde zorg en aandacht te beheren als die van onszelf. Ons doel is om jou totale gemoedsrust te bieden, wetende dat je woning in veilige handen is en je gasten een uitstekende ervaring hebben.